Conferință de presă (28.04.2016)

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani s-a arătat surprins de optimismul debordant din tabăra FC Voluntari înaintea jocului de mâine de pe „Municipal”.

„Am văzut că cei de la Voluntari sunt foarte optimişti. Eu pot spune doar că avem o partidă importantă, sunt trei puncte puse în joc care ne dau posibilitatea că ne desprindem de zona periculoasă. Nu vreau să fac un război al declaraţiilor sau un război psihologic. Sper ca jucătorii să demonstreze pe teren, că suntem echipa mai puternică, mai vioaie, care la final se va bucura de cele trei puncte. Mi-e greu să spun dacă este un avantaj sau dezavantaj pentru noi faptul că ei şi-au schimbat antrenorul. De obicei schimbarea tehnicianului este pe termen scurt un şoc pozitiv. Pe de altă parte, schimbarea antrenorului poate să îşi pună în timp amprenta asupra jucătorilor. Pe moment este un şoc, vedem dacă va fi pozitiv sau negativ. Important este capacitatea jucătorilor. Meciul cu Voluntariul poate fi considerat ca o finală ţinând cont de diferenţa de puncte din clasament. Suntem două echipe care ne luptăm pentru menţinerea în liga I. Ţinând cont de ultimile etape, întradevăr este o finală”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Partida FC Botoşani- FC Voluntari, va avea loc mâine de la ora 20:00 pe stadionul „Municipal”, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.