Conferință de presă (19.05.2017)

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că elevii săi au forţa de a câştiga meciul de duminică de la ora 13:00 cu FC Voluntari și se aşteaptă la un meci diferit comparativ cu cel jucat de ilfovaeni împotriva oltenilor.

”Un meci de campionat între două echipe cu acelaşi număr de puncte. Fiecare îşi doreşte să câştige pentru a lua o opţiune serioasă măcar pentru a-şi asigura locul 9. Nu va fi o partidă ușoară, știm cu toții că Voluntariul este o echipă cu jucători valoroși în componență, dar ca de fiecare dată, orice adversar care vrea să ne învingă trebuie să transpire serios. Noi la rândul nostru, nu ne vom prezenta la Bucureşti din postura de sparringparteneri. Vom dori să câștigăm sau să obținem cât mai mult de la acest joc. Suntem pe final de campionat, există o stare de oboseală, în primul rând mentală.

Toată lumea știe că ne confruntăm cu anumite probleme și de ordin fizic, pentru că avem mulți accidentați, dar indiferent ce se întâmplă, jucătorii care vor fi pe teren vor da totul pentru a obține cât mai mult de la acest meci. Întâlnim una dintre finalistele Cupei României iar asta pe noi ne mobilizează. Aseară, ei aveau de apărat un 1-0 din meciul tur și era clar că în primul rând vor dori să blocheze echipa adversă ca să nu primească gol. Noi vom încerca să ne impunem jocul. Ne interesează mai puţin cum vor aborda jocul cei de la Voluntari. Noi avem o serie de meciuri în care nu am mai pierdut și sunt încrezător. La ultimul joc, băieții la ultimul joc mi-au dat multă încredere prin evoluția pe care au avut-o”, a spus Leo Grozavu.