Conferință de presă (14.10.2017)

Joi dimineață a avut loc conferința de presă în vederea partidei din etapa a 22-a a Ligii 1 Betano din deplasare cu Astra Giurgiu. Antrenorul principal Costel Enache vrea să încheie anul așa cum l-a început și se bazează pe aceeași forță de grup pentru un rezultat pozitiv.

„Am revăzut jocul cu Steaua, am primit și raportul statistic al jocului și întradevăr am avut momente de naivitate dar au fost și momente foarte bune. Spre exemplu apetitul nostru ofensiv a fost evident în fața celor de la FCSB, am avut dublul numărului de șuturi la poartă, cornere 5-0, sunt lucruri care trebuie să le scot în evidență pentru că acum chiar mi se pare exagerat rezultatul. Și spun lucrul acesta pentru a auzi jucătorii. Nu trebuie să ne pierdem echilibrul, încrederea în forțele noastre și nu trebuie să dezarmăm sub nici o formă. Sunt momente care nu le-am gestionat foarte bine dar au fost doar câteva. Restul cred că ne îndreptățesc să menținem linia bună, pozitivă, optimistă și să ne creeze o motivație clară pentru ca locul patru să rămână al nostru. Este un loc în care am mincit șase luni, am suferit, au fost și momente foarte grele dar lucrurile aceste țin de trecut.

Avem de luat o revansă față de meciul din tur, o revanșă față de oamenii care cred în noi, care ne apreciază și ne urmăresc, o revanșă față de toată munca de până acum. Ar fi nedrept din punctul meu de vedere și dureros dacă nu am putea să menținem locul de clasament care îl dorim și care am luptat atât. Astra e o echipă organizată și a ieșit în evidență, Edi e un antrenor care mizează foarte mult pe organizarea jocului, chiar o duce într-un extrem, într-o rigiditate și probabil că lucrurile acestea au făcut să arate bine în tot campionatul. Au și ei slăbiciunile lor ca oricare din adversari, ideia este ca noi să găsim inteligența și mijloacele care să-i surprindem.”, a declarat antrenorul princiapal al FC Botoșani, Costel Enache.