Conferință de presă (11.05.2018)

FC Botoșani a organizat vineri de la ora 10:30 conferința de presă cu ocazia meciului din etapa a IX-a din play-out cu Dinamo București, meci care va avea loc sâmbătă la ora 21:30.

„E bine dacă e o luptă deschisă și sper să ducem până la capăt pentru un loc în clasament. Chiar dacă nu e un an reușit pentru adversarii noștri este un lucru pozitiv pentru clubul nostru. Sper în continuarie să creștem în evoluții pentru că în ultima perioadă suntem mai eficienți, destul de constanți în joc și am încredere că lucrurile vor merge spre pozitiv. Simt jucătorii că sunt într-un moment bun, motivați, că au plăcere și sunt argumente pentru jocuri bune și rezultate pozitive. Este un duel cu miză pozitivă, un loc bun în clasament, ar trebui să ne dea emulație și să stârnească energii pozitive. Dinamo arată bine în ultima perioadă, o echipă mai întinerită dar cu entuziasm mai mare, în cunosc bine pe Florin, am fost colegi, îi știu dorințele și pasiunea pentru fotbal și cu siguranța că ne așteaptă și pe noi un meci greu dar la fel de mult cred în șansele noastre pentru că simt echipa într-un moment bun.

Acest play-off este o lecție profesională de viață. Ce putem învăța? Că putem! Noi cei care am fost implicați în proiectul FC Botoșani și clubul este pe un drum bun, pașii sunt mici făcuți în față, e o tendință de creștere normală a potențialului clubului și sunt lucruri care pot fi o garanție pentru perspectivă.
Așteptările sunt ca o normalitate în ceea ce au jucat în ultimul timp, chiar au schimbat sistemul de joc, am văzut că au trecut la un 4-3-3, au jucători pentru acest sistem de joc, o echipă destul de echilibrată ofensiv-defensiv, o echipă cu maturitate și o spun asta cu amintirile de la ultimul meci de acasă când au reușit să închidă bine jocul chiar dacă au avut inferioritate numerică ba mai mult ne-au creat probleme la singurul contraatac din repriza a doua.”,a declarat Costel Enache la conferința de presă.