Cătălin Golofca și Lorand Fulop prezenți la conferința de presă (VIDEO)

Cătălin Golofca și Lorand Fulop au fost prezenți la conferința de presă înaintea partidei din etapa a XVII-a contra formației Astra Giurgiu.

„Ne dorim foarte mult să facem rocada cu Astra în clasament, suntem într-un moment foarte bun, am câștigat un meci cu un adversar foarte puternic, ne-am pregătit bine săptămâna asta chiar dacă condițiile nu sunt așa cum vrem și mergem la Giurgiu să ne luptăm pentru cele trei puncte. Enache ne cunoaște dar noi am schimbat stilul de joc după venirea lui mister. Cu domnul Costel jucam mai mult pe contraatac, acum încercăm să jucăm mai mult fotbal să pasăm mingea, să ținem mai mult de ea și cred că vom face un rezultat bun. Egalul din tur nu mai contează, acum e alt meci, s-au schimbat antrenorii dar trebuie să ne pregătim bine săptămâna aceasta și să mergem acolo să câștigăm. Nu cred că e diferență mare între noi, se vede și în clasament. Mie foarte dor de gol, nu am marcat de mult timp, am o frustrare dar ce pot să fac decât să mă pregătesc, să intru și să-mi fac treaba cât mai bine.”, a declarat Cătălin Golofca.

„Nu cred că se poate vorbi de o favorită pentru că suntem la un punct diferență de ei, poate o mică diferență la valori, la buget la jucători dar dacă ne luptăm ca și cu Craiova avem șanse mari. Mai avem patru zile la dispoziție să ne pregătim foarte bine și suntem montați pe acest joc să luăm cele trei puncte care sunt foarte importante. Când am intrat pe teren nu m-am gândit că o să joc cinci, zece sau nouăzeci de minute, cât pot să alerg, cât să joc. Când nu mai pot ridic mâna și cer schimbare. E important că am marcat dar în special pentru echipă.”, a declarat Lorand Fulop, atacantul FC Botoșani.