„Casa Pariurilor” noul sponsor la FC Botoșani [Galerie Foto/Video]

FC Botoșani are începând de astăzi un nou sponsor. Este vorba de „Casa Pariurilor”. De la meciul cu Politehnica Iași, jucătorii pregătiți de Costel Enache vor purta pe tricouri, logo-ul „Casa Pariurilor”, logo care îi va lua locul pe piept celor de la „Elscaco”, logo care se va regăsi în continuare pe tricouri dar într-o altă poziționare.

Logo-ul noului sponsor al FC Botoșani se va regăsi și pe panoruile publicitare de la stadionul „Municipal” dar și pe cele de la conferința de presă și flash-interviuri. Durata contractului este de doi ani de zile.

„Ne bucurăn că am atras atenția unui sponsor atât de puternic. Suntem fericiți să anunțăm un nou parteneriat cu acest sponsor care susține Liga a II-a și Cupa României”, a declarat Cătălin Anton, președintele FC Botoșani.

Radu Ciupercă, reprezentantul „Casei Pariurilor” a declarat că noul sponsor al FC Botoșani susțiune pasiunea românească pentru fotbal.

„Suntem un brand dedicat tuturor românilor și dedicat tuturor pasionaților de sport din toată țara. Avem o afacere la nivel național, suntem prezenți peste tot pe teritoriul României și de aceea am dorit să punem bazele unui fotbal cât mai bun. Astfel am devenit sponsorii Cupei României și a Ligii a II-a. Acum credem că a venit momentul să fim și sponsorul unei echipe de Liga I și cred că suntem compatibili cu FC Botoșani, o echipă construită sănătos, în ani de zile, care a crescut în timp. Contractul va fi pe doi ani de zile dar cu siguranță cred că îl vom prelungi”, a declarat reprezentantul noului sponsor al FC Botoșani.

[Best_Wordpress_Gallery id=”140″ gal_title=”Prezentare Casa Pariurilor”]