Căpitanul Mihai Roman și fundașul George Miron la conferința de presă

La conferința de presă înaintea partidei dintre CSM Poli Iași și FC Botoșani au fost prezenți căpitanul roș-alb-albaștrilor, Mihai Roman și fundașul central George Miron.

„Mergem la Iași cu dorința de a câștiga, să facem un joc bun și puncte cât mai multe. La ce au arătat anul trecut mă așteptam la mai mult de la Ieșeni dar asta nu este problema noastră, noi mergem acolo să ne facem treaba. Ca prieten îmi doresc să joace Cobrea dar nu știu ce echipă va fi introdusă în teren. Nu cred că se pune problema presiunii pentru că au fost meciuri cu presiune și mai mare, important este ca și la celelalte meciuri să fim în formă și să dăm totul pe teren. Am spus după meciul cu Astra, a fost un arbirtaj destul de slab, nu ne-a ajutat deloc arbitrii, în deplasare la Craiova a fost un arbitraj la fel de șmecherește și cred că cel puțin acasă trebuie să fie un arbitraj echidistant. La ce am văzut până acum mă aștept la orice la Iași dar sper să fie un arbitru bun și să arbitreze corect. Războaiele nu sunt pe teren ci în altă parte, noi trebuie să fim agresivi, să ne facem jocul ca la celelalte meciuri și cu siguranță vom câștiga.”, a declarat căpitanul FC Botoșani, Mihai Roman.

„Eu sunt fundaș central și primul lucru e să mă apăr, nu să dau gol. Nu putem vorbi de o favorită, este un derby, jucăm la ei acasă, două echipe echilibrate, doar avantajul terenului propriu. Cred că trebuie să profităm de situația în care se află ei să jucăm cu determinare și să facem un joc bun. Nu avem nici un coșmar cu Cristea, este un atacant bun, de careu dar sper să nu mai reușească să dea gol.”, a declarat fundașul central George Miron.