Căpitanul cheamă suporterii la stadion (VIDEO)

„Ținând cont ce s-a întâmplat sezonul trecut când am avut Playoff-ul în mână și l-am ratat când mai erau patru etape și ne trebuiau șase puncte plus semifinala cu Craiova, au fost meciuri importante aici la Botoșani și asta înseamnă că ne facem treaba foarte bine și începem să fim un club care contează în Romania. Sperăm să fie o lecție învățată din sezonul trecut când am tratat meciurile nu neapărat superficial, dar toată lumea ne vedea în Playoff, dar în aceste două etape trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să nu ne ia valul pentru că este foarte important acest meci.

Facem apel la public să fie lângă noi pe toată durata partidei pentru că ne va aștepta un meci foarte dificil și cum am câștigat la Chiajna în minutul 75, acum cu Dinamo la fel în minutul 75, trebuie să fie alături de noi pentru că Gaz Metan încă mai are șanse la Playoff. Ținând cont de acestă serie negativă pentru ei își doresc o victorie pentru că au nevoie de moral și cu siguranță își vor vinde scump pielea.

Determinarea și atitudinea este foarte importantă la fiecare meci, fotbalul a evoluat foarte mult și se bazează pe duritatea jocului, pe partea fizică a meciului și cel puțin la Botoșani să știe toate echipele că atunci când vin aici vor fi urcați pe garduri. La Dinamo a fost un meci foarte important pentru noi, un meci frumos cu un public extraordinar pentru că pe parcursul celor 90 de minute și-au susținut echipa și ne-am simțit și noi fotbalisti pentru că asta contează cel mai mult pentru un jucător de fotbal când vine la stadion și vede 5-6000 de suporteri își dă viata pe teren, credeți-mă. Sperăm să fie publicul lângă noi pentru că avem nevoie de el și cum am simțit la Dinamo primele 15 minute că iau ajutat ne-am simțit puțin tinorați.

Suporterii să fie aproape de noi toate cele 90 de minute pentru că avem nevoie de ei și împreună cu ei să intrăm în istorie.”, a declarat căpitanul FC Botoșani, Andrei Burcă.