Buș și Ungurușan se asteaptă la un meci dificil cu Voluntariul

Larenţiu Buş a fost la un pas de a părăsi pe FC Botoşani deoarece nu a confirmat aşteptările în sezonul trecut. A rămas şi acum este unul dintre cei mai buni jucători începutului de sezon.

„Îmi doresc să marchez dar cel mai important este ca echipa să se întoarcă cu punct sau puncte. Orice meci e greu pentru noi dar trecem printr-o perioadă foarte bună. Suntem o echipă puternică la momentul ăsta şi vrem să profităm cât mai mult de acest moment. Nu cred că s-a schimbat ceva la mine, sunt mai concentrat la finalizare. Sezonul trecut am avut câteva etape în care am ratat mai mult. Acum sunt mai relaxat”, a spus Laurenţiu Buş.

Jucătorii botoşăneni sunt rezervaţi înaintea meciului cu FC Voluntari şi recunosc că ar fi mulţumiţi şi cu un rezultat de egalitate. Bogdan Unguruşan consideră că în meciul de mâine nu va fi o favorită.

„Întâlnim echipa momentului, sunt câştigătoarea cupei şi supercupei. E clar că va fi un meci dificil. Nu ştiu dacă pleacă cu prima şansă, noi suntem pe primul loc. Faptul că joacă pe un alt teren, nu mai au aceleaşi repere şi poate să ne avantajeze. Nu m-am gândit ca după un anumit număr de etape să fim pe primul loc. Important este să dăm totul pe teren şi când se trage linie să fim cât mai sus”, a spus Bogdan Unguruşan.

Partida dintre FC Voluntari şi FC Botoşani se va juca pe stadionul Ilie Oană din Plieşti, vineri, începând cu ora 21.00.