Atacanții Esteban Ciaccheri și Benjamin Kuku au o dorință foarte mare de a înscrie

Jucătorii mai puțin folosiți în campionat de Costel Enache, Esteban Ciaccheri și Benjamin Kuku au fost prezenți la conferința de presă unde au precizat ca doar unitatea grupului poate învinge în deplasarea de la Chiajna.

„Cu siguranță este o partidă dificilă cum de altfel sunt toate. Acum sunt bine și mă bucur că antrenorul îmi dă încredere atât mie cât și celorlalți jucători și îmi doresc să joc să fac o figură frumoasă. La început am jucat mai puțin apoi am avut ghinionul să mă accidentez, am avut nevoie de recuperare o lună jumătate dar acum aștept să joc. Sunt pregătit 100% dacă conducerea va apela la serviciile mele.”, a declarat argentinianul Esteban Ciaccheri.

„Ne așteaptă un meci dificil la Chiajna, e o echipă care în ultimele meciuri a făcut o performanță foarte bună dar în ultima vreme a pierdut cinci meciuri în campionat. Noi mergem acolo montați să facem un meci bun să ne întoarcem acasă cu cele teri puncte. Astea e cel mai important pentru noi. Cu Viitorul a fost un meci foarte greu cu teren foarte greu dar noi știam ce aveam de făcut și cu șansă am reușit să câștigăm jocul. Suntem la trei puncte de FCSB, o să ne antrenăm, fiecare dintre noi este încrezător că o să facem un meci mare și o să luăm puncte. Dacă se bazează pe mine antrenorul ar fi un pas foarte mare să înscriu în meciurile cu Chiajna și FCSB. Am avut entorsă dar am revenit și sper să-mi fie mai bine pentru că mă mai doare un pic.”, a declarat atacantul Benjamin Kuku.