Andrei Patache: „Poate i-am luat de sus pe adversarii noștri și s-a dovedit că ne-am înșelat”

Cred că e cel mai greu moment de când suntem în Liga 1. Ceva nu merge, nici jocul nu ne iese, suntem într-un moment la nefavorabil nouă, e clar că sâmbătă trebuie să ne trezim și să obținem cele trei puncte. Jucăm acasă și trebuie să avem atitudine pozitivă din primul minut până în ultimul minut și la final să ne bucurăm. După rezultatul de la Mediaș în această săptămână am fost mai concentrați și mai motivați la antrenament. E clar că nu ne place locul în care suntem, nu ne plac ultimele jocuri. S-a schimbat foarte repede de la echipa care juca foarte bine, atacam și aveam un joc foarte bun în ultimele meciuri am scârțâit. Mulți au zis că din cauza ratării acelui Playoff. Ne-am bătut până în ultima etapă la Playoff, am zis că suntem o echipă bună și poate nu am mai fost așa de motivați, nu am mai pus piciorul 100%. Am crezut că pur și simplu intrăm pe teren, ceilalți o să se dea la o parte și noi o să câștigăm. Poate i-am luat de sus pe adversarii noștri și s-a dovedit că ne-am înșelat. E normal să fie reproșuri pentru că suntem la fotbal, suntem bărbați, dar rămân între noi.
Acsinte nu cred că va evolua contra noastră pentru că în ultima perioadă nu a evoluat. Acolo este și Tătar, un jucător care a avu evoluții bune chiar dacă din fundaș dreapta l-a mutat în stânga dar prin evoluțiile lui și-a câștigat locul de titular.
Publicul ca de obicei…mi-aș dori să aibă răbdare mai multă, îi înțeleg că de o lună tot cerem să aibă răbdare, să ne înțeleagă…și eu am probleme pe stradă, oriunde mă duc la cumpărături mă opresc toți și mă întreabă, trebuie să stau de vorbă cu fiecare. Acum o lună toți mă felicitau, acum toți îmi cer socoteală. Eu sper câștigăm sâmbătă și să intrăm în normal.