Andrei Herghelegiu a semnat cu FC Botoșani

Atacantul Andrei Herghelegiu a semnat un contract valabil pe o perioadă de trei ani cu FC Botoşani. Fotbalistul care în sezonul trecut a evoluat pentru CSU Craiova se va alătura lotului FC Botoşani în primul cantonament al verii la Gura Humorului.

În sezonul trecut, Herghelegiu, atacant care are 24 de ani şi are 1,80 m înălţime, a bifat 26 de partide pentru Craiova în toate competiţiile, marcând patru goluri.

Este un jucător bun care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. A contat foarte mult că este polivalent, el evoluând atât ca vârf dar şi în bandă. În plus Leo îl ştie foarte bine şi l-a dorit foarte mult. Astăzi am semnat acordul de prelungire a contractului cu Deyvidas Matulevicius şi fundaşul dreapta Andrei Patache. Lotul prinde uşor-uşor contur. Chiar dacă unii ne cântau deja prohodul le spun să stea liniştiţi, pentru că noi ştim foarte bine ce avem de făcut, ştim să ne facem temele foarte bine şi să alcătuim un lot care să facă faţă cerinţelor noastre. Îi anunţ pe suproteri că le mai pregătim nişte surprize pentru zilele următoare, şi mă refer strict la transferuri, jucători care să se plieze pe ceea ce vrem noi”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.