Amical: FC Botoșani 4-1 Zimbru Chișinău

Sub comanda noului antrenor FC Botoșani a jucat sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Mecanex, un amical împotriva formației Zimbrul Chișinău.

Prima repriza a fost controlată de FC Botoșani care a marcat de două ori prin Trujic (15) și Miron (37). Pentru oaspeți a marcat Dan Pâsla în minutul 30. În afara celor două goluri, jucătorii botoșăneni și-au mai creat câteva ocazii de a marca iar atitudinea lor a fost diferită față de ultimele meciuri. Au fost mai agresivi în joc și au încercat să-i demonstreze lui Liviu Ciobotariu ca merită să joace.

FC Botoșani a jucat în prima repriza cu: Pap – Patache, Miron, Chindriș, Chitoșcă – Rodriguez, E. Papa – Golofca, Ongenda, Fabbrini – Trujic.

La pauză, antrenorii de la FC Botoșani au schimbat toți jucătorii din compartimentul ofensiv. Echipa care a început partea secunda: Fraisl – Dumitraș, Miron, Chindriș, Chitoscă – Rodriguez, E. Papa – Corban, Fulop, Florescu – Brekalo

Fundașul George Miron a majorat avantajul gazdelor în debutul reprizei secunde după care a fost un joc de luptă. Cu două minute înainte de final, Andrei Dumitraș a marcat de la aproape 60 de metri. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru FC Botoșani.

În această partidă nu au jucat Karaboue, Roman și Piftor, toți cu probleme medicale. De asemenea, au lipsit Soiledis, Oaidă și Pițian care sunt de mai mult timp accidentați.