Amical: FC Botoșani 3-1 Ludogorets (galerie foto)

Elevii lui Liviu Ciobotariu câștigat cu scorul de 3-1 (1-1) partida amicală contra bulgarilor de la Ludogorets. Golurile roș-alb-albaștrilor au fost marcate de Burcă (min.36), Fulop (64) și Golofca (min.69), iar de partea bulgarilor Natanael (min.12).

În prima repriză a acestui test, Liviu Ciobotariu a mizat pe formula:
Fraisl- Patache, Chindriș, Burcă, Soileidis- Onghenda, Diakite, Papa- Corban, Roman, Buș.

Campioana en-titre și totodată echipa care a reprezentat Bulgaria în Champions League, Ludogorets, a început mai bine testul cu FC Botoșani și după numai 12 minute de joc a deschis scorul prin Natanael. Botoșănenii au revenit în joc, reușind să egaleze prin căpitanul Andrei Burcă în minutul 36 după o centrare al lui Aris Soiledis, acesta fiind și scorul la pauză.

În actul secund, tehnicianul botoșănean a trimis în teren formula:
Pap- Dumitraș, Miron, Pițian, Jeison- Târșa, Rodriguez, Fabbrini- Golofca, Fulop, Armando.

Liviu Ciobotariu schimbă toată echipa în repriza a doua și asta s-a văzut și pe tabela de marcaj. Lorand Fulop reușește să marcheze golul doi pentru botoșăneni în minutul 64 după ce Fabbrini s-a distrat cu adversarii, iar în minutul 69 Golofca împinge mingea în poartă de pe linia porții și avea să scrie istoria acestui joc, FC Botoșani tranșând partida cu 3-1 în favoarea sa.

Însoțit de staff-ul naționalei, Cosmin Contra a fost prezent la meci pentru a-i monitoriza pe internaționalii români ai campioanei Bulgariei, Claudiu Keseru, Adi Popa, Dragoș Grigore și Cosmin Moți. Ultimii doi nu au jucat însă deloc în acest meci în timp ce Keşeru şi Ad. Popa au intrat pe parcurs.

[Best_Wordpress_Gallery id=”185″ gal_title=”amical bt-ludogorets 2019″]