Amical: FC Botoșani 2-3 SV Meppen

După două victorii în cantonamentul din Antalya contra formațiilor Ludogorets și Paksi, FC Botoșani a fost învinsă în a treia partidă de verificare jucată contra nemților din liga a 3-a, SV Meppen, cu scorul de 3-2.

SV Meppen au deschis scorul din penalty în urma unui fault al lui Aristeidis în suprafața de pedeapsă. Botoșănenii egaleaza imediat după un contraatac, Ongenda având o cursă de 30 de metri si finalizând, stabilind scorul la pauză de 1-1.

În repriza a doua botoșănenii preiau conducerea pe tabelă după o combinație între Ongenda, Fulop și Golofca, acesta din urmă înscriind pentru 2-1. Nemții de la Meppen egaleaza tot din penalty după ce Dumitraș faultează în careu și vede cartonașul roșu. În ultimele minute ale partidei cei de la Meppen au o acțiune pe partea dreaptă, șutează la colțul scurt și marchează pentru 3-2.

FC Botoşani a început jocul în următoarea formulă: Pap – Dumitraş, Miron, Burcă, Aristeidis – Ongenda, Rodriguez, Fabbrini – Golofca, Fulop, Buş.

În repriza a doua pentru roș-alb-albaștri au evoluat și ceilalți fotbaliști convocați pentru acest meci respectiv Fraisl, Patache, Pițian, Chindriș, Jaison, Târșa, Papa, Piftor, Enzo, Armando, Karaboue, Melinte, Marinescu, Andronic, Filip și Diakite.

Ultima partidă de verificare pentru botoșăneni va fi luni împotriva echipei FC Orenburg (liga 1 Rusia)