Amical: FC Botoșani 1-0 ŠK Slovan Bratislava (Slovacia)

FC Botoşani a întâlnit în această după amiază pe Slovan Bratislava, un club fondat în 1919 şi care are opt titluri în palmares plus Cupa Cupelor (1969).
Leo Grozavu a început partida cu: Albuţ – Patache, Miron, Cucu, Popovici – Vaşvari, Cârstocea – Roman, L. Fulop, Buş – Elek. Foarte probabil, acesta va fi primul 11 cu care va începe campionatul, peste două săptămâni.

Prima parte a meciului a fost una modestă, fără ocazii la cele două porţi şi cu multe intrări la limita regulamentului. FC Botoşani a prins curaj odată cu trecerea timpului şi după o ocazie care i-a aparţinut lui Elek, a reuşit deschiderea scorului. În minutul 33, Mihai Roman a deschis scorul cu un şut din marginea careului, la colţul lung.

La pauză au intrat Cobrea, Unguruşan şi Muşat în locul lui Albuţ, Patache şi Popovici dar prima ocazie a reprezei secunde a aparţinut slovacilor. În minutul 61, Golofca i-a luat locul lui Roman, marcatorul golului din minutul 33 după care au mai intrat Herghelegiu, Bordeianu, Burcă, Târnovan, Greu, Juncanaru.

Finalul partidei a aparţinut botoşănenilor dar elevii lui Leo Grozavu nu au reşit să mai marcheze deşi au avut câteva oportunităţi.

Urmatorul meci al botosanenilor va avea loc pe 25 ianuarie, impotriva rusilor de la Arsenal Amkar.