Amical: FC Botoșani 0-1 Dinamo Kiev

foto: https://www.facebook.com/fcdynamoua/

FC Botoșani a cedat la limită, scor 1-0 (1-0) cel de-al treilea joc de verificare susținut pe pământ austriac cu cei de la Dinamo Kiev.

Ucrainenii au deschis repede scorul, Bogdan Lednev profitând în minutul 4 de cadoul făcut de goalkeeperul FC Botoșani, Eduard Pap. În ciuda faptului că golul ucrainienilor anunțau un iureș la poarta lui Pap, lucrurile nu au stat deloc întocmai. Treptat, elevii lui Costel Enache au pus stăpânire pe joc și doar ghinionul a făcut ca botoșănenii să nu obțină un rezultat pe măsură în acest meci. În minutul 61 putea egala dar Mihai Roman a ratat o lovitură de la 11 metri. Trei minute mai târziu, Golofca a avut și el o șansă importantă de a marca dar mingea șutată din marginea careului a lovit bara. Cu zece minute înainte de final, FC Botoșani a mai trimis o dată în bară prin Marko Brekalo, iar partida s-a încheiat cu victoria ucrainenilor.

Ultimul meci amical este programat miercuri când FC Botoșani va juca împrotriva cehilor de la FK Pribram, iar joi după amiază, lotul FC Botoșani va reveni în România.

VEZI AICI rezumatul partidei (VIDEO)

Rezultate amicale Austria:

– 2 iulie ora 18.00: FC Botoșani 2-1 Arsenal Tula (Liga 1 Rusia)
– 4 iulie ora 18.00: FC Botoșani 0-5 Olympiacos Pireus (Liga 1 Grecia)
– 9 iulie ora 17.00: FC Botoșani 0-1 Dinamo Kiev (Liga 1 Ucraina)
– 11 iulie ora 16.30: FC Botoșani – FK Příbram (Liga 1 Cehia)

Echipele de start:

FC Botoșani: Pap – Dumitraș, Burcă, Miron, Aristeidis – Oaidă, Rodriguez – Chitoșcă, M. Roman, Golofca – M. Roman II

Rezerve: Martin, E. Papa, Patache, Piftor, Corban, Cazacu, Brekalo, Chindriș

Dinamo Kiev: Rudko – Mykhailichenko, Guye, Alibekov, Moroziuk, Andrievsky, Sydorchuk, Lednev, Smirniy, Shaparenko, Degtyaryov

Rezerve: Kedziora, Shabanov, Tche Tche, Buyalsky, Kalitvintsev, Shepelev, Besedin