Amical cu Știința Miroslava pe ”Municipal”

Jucătorii FC Botoşani şi-au reluat de astăzi antrenamentele demarând pregătirea pentru jocul pe care îl vor susţine în prima etapă a returului acestei ediţii de play-out a Ligii I, luni, 1 mai pe „Dan Păltinişanu” cu cei de la ACS Poli Timişoara.

Profitând de această programare târzie, partida de la Timişoara fiind cea care va trage cortina peste prima rundă a returului acestui play-out, antrenorii botoşăneni au solicitat un amical pentru a-i avea în priză pe toţi jucătorii echipei. Astfel, miercuri de la ora 17:00 pe stadionul „Municipal”, elevii lui Leo Grozavu vor primi vizita echipei de liga a III-a, Ştiinţa Miroslava, intrarea fiind liberă.

Am vorbit cu Leo şi va încerca să le dea minute celor car eau evoluat mai puţin dar va încerca să găsească şi soluţii pentru absenţele lui Vaşvari şi Muşat. În plus cred că Leo se va folosi de acest meci şi pentru a vedea dacă se mai poate sau nu baza pe anumiţi jucători şi din vară. Nimeni la FC Botoşani nu e de neînlocuit” , a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.