Alex Târnovan și Benjamin Kuku prezenți la conferința de presă

Titularii din meciul din Cupa României cu CFR, Alex Târnovan și Benjamin Kuku sunt pregătiți să lupte pentru toate cele trei puncte puse în joc în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe.

”Știm cu toții că ne așteaptă un meci foarte greu la Brașov cu Sepsi, e o echipă care vine cu opt meciuri fără victorie, au doar două rezultate de egalitate dar noi mergem acolo montați și să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte. La finalul meciului cu CFR aveam crampe, nu mai puteam, picioarele nu mai mergeau dar dacă v-a apela mister la mine oricând sunt disponibil.”, a declarat atacantul Benjamin Kuku.

”Chiar dacă suntem mai sus în clasament nu înseamna că plecăm cu prima șansă. Meciul din deplasare este unul de luptă și dacă vom avea atitudine și vom munci sunt sigur că luăm toate punctele. Noi suntem un grupp unit și părerea mea e că suntem o echipă mică și joci tot cu o echipă mică și nu cred că e așa greu să te motivezi dar în campionat e cu totul diferit față de cupă. După șase luni sunt obosit, n-am mai jucat de atâta timp și dintr-o dată au venit 120 de minute, nu e ușor dar am făcut refacere bună și totul o să fie bine. Tratăm fiecare meci ca atare, suntem modești și de aceea suntem unde suntem și dacă avem atitudine vom veni cu toate punctele. Cu siguranță nu le-a picat bine deplasarea din tur, sunt atâția kilometri și să pierzi în felul ăla dar ei au luat și roșu în tur și acolo a fost dezavantajul. Acum va fi un alt meci, de luptă la fel ca cel cu CFR-ul.”, a declarat Alexandru Târnovan.