Adrian Falub: „Dacă vom continua așa, putem pune probleme oricărei echipe din play-out”

Concordia Chiajna a plecat cu un punct de pe Municipal dar rămâne pe ultimul loc al clasamentului. La finalul partidei, Adrian Falub, antrenorul ilfovenilor a spus că terenul nu a arătat de Liga 1.

„Până la urmă a fost un rezultat corect. Nicio echipă nu și-a creat multe ocazii. Noi nu am făcut un joc rău, am jucat împotriva unei echipe foarte bune, poate cea mai bună din play-out. Cred că jocul a fost echilibrat. Ei au început mai bine jocul apoi repriza a doua am controlat-o noi. Mergem cu un punct și ăsta e un lucru important pentru noi. E un punct de unde putem pleca. Dacă vom continua așa, putem pune probleme oricărei echipe din play-out.

Nu a fost un joc frumos dar terenul a arătat de Liga 1? Ca să poți să joci, trebuie să ai niște condiții. Terenul de astăzi nu a fost de Liga 1. Era dificil să joci pe terenul ăsta. Erau două linii. Nu am văzut niciodată. Noi am dat un aut de la altă linie. Nu a fost un meci frumos. Eu nu am văzut așa mare spectacol nici la meciurile din play-off”, a mai afirmat antrenorul Concordiei Chiajna.