Abonamentele rămân neschimbate pentru noul sezon!

Începând cu data de 2 iulie, FC Botoșani pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competitional 2018 – 2019.
În prima săptămână sunt așteptați la sediul clubului posesorii de abonamente pentru sezonul anterior care vor să își păstreze locurile.

Chiar dacă prețurile utilităților au crescut în ultimul an, conducerea FC Botoșani a decis să mențină neschimbat costul abonamentelor pentru a da posibilitatea tuturor suporterilor să fie prezenți în tribunele Stadionului Municipal la meciurile oficiale ale echipei favorite.

După 9 iulie, abonamentele noi se pot achiziționa de la sediul clubului și de pe platforma online www.bilete.ro.

Prețurile abonamentelor sunt:

  • Peluza Nord – 150 lei
  • Peluza Sud – 150 lei
  • Tribuna I, sector A și C – 250lei
  • Tribuna I, sector B – 450 lei
  • Tribuna II, sector A, B și C – 250 lei

Suporterii fideli ai fanionului botoșănean, posesori de abonamente pentru sezonul 2018 – 2019 vor fi răsplătiti ca și în anii anteriori cu materiale promoționale cu însemnele FC Botoșani, precum și o parte din noii suporteri în urma unor tombole organizate după începerea campionatului.

În noul sezon competițional tranzitul între sectoare nu va mai fi posibil datorită noilor reguli de identificare a sectoarelor, astfel, fiecare sector va avea cate o culoare unică ce se va regăsi și pe ticketul de acces.

Vă așteptăm să fiți alături de FC Botoșani achiziționând un abonament la meciurile echipei locale de pe Stadionul Municipal.