Nicolae Mușat: ”Va fi o partidă foarte dificilă pentru noi”

Jucătorii echipei FC Botoşani şi-au studiat adversarul de mâine după amiază şi spun că deşi a fi o partidă dificilă, obiectivul rămâne obţinerea celor trei puncte.

“Va fi o partidă foarte dificilă pentru noi. Voluntariul vine după o partidă foarte bună la Chiajna. Nu mergem la niciun meci pentru a scoate un egal ci mergem tot timpul la victorie. Asta ne dorim şi la Voluntari şi sperăm să obţinem toate cele trei puncte. Noi trebuie să facem acelaşi joc agresiv, un pressing avansat şi să marcăm cu un gol mai mult ca ei. Cernat este un jucător foarte bun, îi ştim calităţile, l-am studiat, ştim ce poate să joace şi sunt sigur că fundaşii noştri îl vor opri”, a declarat fundaşul Nicolae Muşat, cel care în meciul cu CFR Cluj a reuşit un eurogol.

Brazilianul s-a arătat încântat de faptul că a ajuns în Botoşani şi a spus că speră să se adapteze cât mai repede aici și să demonstreze că merită încrederea celor care i-au oferit șansa primei aventuri europene a carierei sale.

„În primul rând vreau să mulţumesc celor de aici. Sper să pot da maximum, să ajut echipa să crească și sper să mă adaptez cât mai repede posibil. Îmi place mult aici și am rămas impresionat de profesionalismul pe care l-am găsit aici. Familia mea este foarte mulțumită că am ajuns aici și este important să-mi fac treaba cât mai bine aici”, a precizat Willie Barbosa.